Home
Portfolio
Filtered
Two Columns
Three Columns
Four Columns
Filtered and Cropped
Two Columns
Three Columns
Four Columns
Default
Two Columns
Three Columns
Four Columns
Default and Cropped
Two Columns
Three Columns
Four Columns
Features
Standard Blog Layout
Post with Comments
Page: Right Sidebar
Shortcodes
Archive
Contact
Gatime Multietnike
Post più recente
Post più vecchio
Home page
Gatime te shpejta
TILA
00:50
Djathë i mbushur me salmon dhe brokoli
Përgatitni patate të mbushura me perime
Përgatitni makarona italian me suxhuk dhe sos
0 commenti:
Posta un commento
Follow:
Popular Posts
Melci qingji
Përbërësit 500g Melci Lengun e 2 limonave Krip,Piper te zi,Rigon,Vaj Ulliri Receta Lajme mire melcin dhe e presim ne copeza te vogl...
Darka tradicionale e Vitit të Ri
Darka e Vitit te Ri në vendin tonë, eshte nje nga ato festa e cila mbledh prane tryezes te gjithe familjen, pavarsisht nga besimi fetar i...
Raclette
Raclette eshte nje recete tipike zvicerane. Zakonisht konsumohet ne dimer, sepse i shkon shume te ftohtit. Elementi baze i raclettes esh...
SI TE PERGATISIM VERE TE NGROHTE
Per ta pergatitur na duhen : 2 shishe vere e kuqe (me ofertat e fundvitit ska supermarket qe nuk i ka nxjerr me oferte verat) 2-3 s...
Embelsira per Shen Valentin
Shen Valentini po afron dhe per ata qe u pelqen te surprizojne ne menyre kreative,ja nje recete per pergatitjen e nje embelsire te thjeshte...
Pastiçe Greke
Përbërsit Për kiman 1 kg kima e përzier (500gr viçi 500gr dërri) Vaj ulliri 1qep e madhe 2 thelpinj hurdhër 1 god verë e kuqe 1 kuti lënk...
Tave me patate ne krem qumeshti
Per 4 persona: 1-1.2kg patate (te tipit per t'u gatuar ne tave) 1.2L krem qumeshti piper i zi kripe muskat Patetet qerohen, lahen dhe...
Gatime te shpejta
Djathë i mbushur me salmon dhe brokoli Përgatitni patate të mbushura me perime Përgatitni makarona italian me suxhuk dhe sos ...
Sallate me Patellxhan
Përbërësit 5 Partexhane 2 Thelpi hurdher 200g Djathe Krip,piper te zi,vaj ulliri Majdanoz Pjekim partexhanet ne 200 grade per 40-5...
Mbreti i tryezes per festen e Vitit te Ri
Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë n...
More
0 commenti:
Posta un commento