Përbërësit:
700 g mish lepuri
400g majonezë
2 lugë vaj kripë, Piper
Përgatitja: Ngrohim furrën në 180 gradë. Lepurin e lyejmë me majoneze nga të gjitha anët. Më pas në një tigan hedhim vajin dhe skuqim mirë mishin e lepurit si dhe shtojmë kripë e piper. Lepurin e skuqur e vendosim në një tavë dhe pasi e mbulojmë me letër alumini, e vendosim furrë dhe e leme për 30-40 minuta,duke i hedhur herë pas here verë të bardhë. E nxjerrim nga furra dhe e servirim të nxehtë.
Popular Posts
-
Raclette eshte nje recete tipike zvicerane. Zakonisht konsumohet ne dimer, sepse i shkon shume te ftohtit. Elementi baze i raclettes esh...
-
Përbërësit 500g Melci Lengun e 2 limonave Krip,Piper te zi,Rigon,Vaj Ulliri Receta Lajme mire melcin dhe e presim ne copeza te vogl...
-
Përbërsit Për kiman 1 kg kima e përzier (500gr viçi 500gr dërri) Vaj ulliri 1qep e madhe 2 thelpinj hurdhër 1 god verë e kuqe 1 kuti lënk...
-
Koha totale: 1 ore e 10 minuta Koha e pergatitjes: 15 minuta Koha e pjekjes: 55 minuta Perberesit 2 veze ¾ filxhan vaj 2 filxhan sheqer ...
-
Përbërësit 5 Partexhane 2 Thelpi hurdher 200g Djathe Krip,piper te zi,vaj ulliri Majdanoz Pjekim partexhanet ne 200 grade per 40-5...
-
Darka e Vitit te Ri në vendin tonë, eshte nje nga ato festa e cila mbledh prane tryezes te gjithe familjen, pavarsisht nga besimi fetar i...
-
Përbërësit 1 Got uje te vaket 1 Luge te vogel krip 1 Luge te vogel sheqer 500g Miell Pak uthull Përbërësit per siperfaqen e peteve ...
-
Kjo lloj recete eshte shume e shpejte. Si e tille, e pershtatshme per ata qe nuk kane kohe, por duan te hane mire; por edhe per ata qe i...
-
Përbërësit: 700 g mish lepuri 400g majonezë 2 lugë vaj kripë, Piper Përgatitja: Ngrohim furrën në 180 gradë. Lepurin e lyejmë me majone...
-
Brumi shu ( choux, nga frengjishtja chou=laker, sepse ne momentin qe piqet brumi i ngjason lakrave te vogla te Brukselit) eshte nje brum...
0 commenti:
Posta un commento