Rolladë Raffaello























Përbërësit për piten:
  • 6 vezë
  • 6 lugë sheqer
  • 6 lugë miell
  • 1 lugë çaji pluhur për pjekurina
  • Përbërësit për fillin:
  • 1 kese puding vanile
  • 500 ml qumësht
  • 4 lugë sheqer
  • 125 gr margarin
  • 7 lugë kokos

Përgatitja:
  • Ndajmë të verdhat e vezëve nga të bardhat dhe i rrahim veq e veq me nga 3 lugë sheqer. Pastaj i bashkojmë dhe ua shtojmë përbërësit e tjerë. Përziejmë mirë dhe e qesim në tepsi të shtruar me letër të yndyrshme.
  • E pjekim në temperaturë 180*C rreth 15 minuta.Kur të pjeket e mbështjellim me një leckë të lagur dhe e lejmë anash që të ftohet.

Në ndërkohë përgatisim fillin:
  • Ziejmë pudingun me qumësht dhe sheqer si çdo puding tjetër.Pastaj i shtojmë margarinën dhe kokosin.Përziejmë mirë dhe me këtë e lyejmë rolatën.
  • Këshillë: Mund ta dekoroni me vishnje ose me banane.


Ju bëftë mirë!

0 commenti:

Posta un commento

More