Përbërësit:
- 175g gjalpë
- 175g sheqer
- 150g miell
- pluhur për pjekje
- 25g kako
- 1 lugë gjelle uje e përzier me 1 lugë gjelle Nescafe
- 3 vezë
Filli:
- 50g gjalpë
- 1 lugë e mesme Nescafe në 1 lugë të mesme ujë
- 1 lugë e madhe kakao
- 75g sheqer pluhur
Përgatitja:
- Ndizni furrën në 180C. Përzini me mikser gjalpën dhe sheqerin. Shtoni kafenë dhe vezët. Futeni brenda edhe miellin së bashku me kakao.
- Ndani brumin në dy tepsi të ndryshme. Piqeni për 20-25 minuta në furrë.
- Për fillin, përzini me mikser gjalpën deri sa të zbardhet. Shtoni pjesën tjetër të përbërësve. Shpërndajeni në njërën nga tortat kur të ftohen. Kthejeni tjeter mbrapsht kështu që pjesa e lartme të prekë fillin. Zbukurojeni me çokollatë të shkrirë.
0 commenti:
Posta un commento