Perberesit:
Fileto Pelumbi e prer per se gjati duke i hequr kollonen e kurrizit
Spinaq
1 kokerr veze
Piper
Kripe
Pana
Djathe parmixhan i grire
Vaj ulliri
Vere e bardhe
Bejme nje pezierje te spinaqit me vere, kripe, piper, pana me djathe parmixhan te grire dhe krijojme nje mase brumi. Fileton e Pellumbit e ndajme ne 2 pjese, e mbushim ne mes me brumin e krijuar dhe shtrojme ne nje tave te lyer me pak vaj. I sperkasim me pak vere, krip, piper dhe i vendosim ne furre per rreth 30 min duke patur kujdes qe mos te thahen. Me pas e heqim nga furra dhe e presim ne feta dhe e servirim te vaket...
Popular Posts
-
Raclette eshte nje recete tipike zvicerane. Zakonisht konsumohet ne dimer, sepse i shkon shume te ftohtit. Elementi baze i raclettes esh...
-
Përbërësit 500g Melci Lengun e 2 limonave Krip,Piper te zi,Rigon,Vaj Ulliri Receta Lajme mire melcin dhe e presim ne copeza te vogl...
-
Përbërsit Për kiman 1 kg kima e përzier (500gr viçi 500gr dërri) Vaj ulliri 1qep e madhe 2 thelpinj hurdhër 1 god verë e kuqe 1 kuti lënk...
-
Koha totale: 1 ore e 10 minuta Koha e pergatitjes: 15 minuta Koha e pjekjes: 55 minuta Perberesit 2 veze ¾ filxhan vaj 2 filxhan sheqer ...
-
Përbërësit 5 Partexhane 2 Thelpi hurdher 200g Djathe Krip,piper te zi,vaj ulliri Majdanoz Pjekim partexhanet ne 200 grade per 40-5...
-
Darka e Vitit te Ri në vendin tonë, eshte nje nga ato festa e cila mbledh prane tryezes te gjithe familjen, pavarsisht nga besimi fetar i...
-
Përbërësit 1 Got uje te vaket 1 Luge te vogel krip 1 Luge te vogel sheqer 500g Miell Pak uthull Përbërësit per siperfaqen e peteve ...
-
Kjo lloj recete eshte shume e shpejte. Si e tille, e pershtatshme per ata qe nuk kane kohe, por duan te hane mire; por edhe per ata qe i...
-
Përbërësit: 700 g mish lepuri 400g majonezë 2 lugë vaj kripë, Piper Përgatitja: Ngrohim furrën në 180 gradë. Lepurin e lyejmë me majone...
-
Brumi shu ( choux, nga frengjishtja chou=laker, sepse ne momentin qe piqet brumi i ngjason lakrave te vogla te Brukselit) eshte nje brum...
0 commenti:
Posta un commento